Vanaf 26 januari 2025 start de eerste groep van de voorjaarskookcursus weer. Het is een sessie van 5 lessen. Ook in deze lessen zullen vele kooktechnieken en keukengeheimen de revue passeren. Op zondagmiddag beginnen de lessen om 14.00 uur. Er wordt per les een 5-gangen diner gekookt en daarna gaat u gezamenlijk aan tafel om hetgeen u zelf heeft bereid op te eten. Er zal worden gekookt met vis, vlees, asperges voorjaars groenten. kruiden en specerijen, BGE, en natuurlijk de producten van Voorne -Putten, en vele andere prachtige ingrediënten, altijd ingrediënten van de allerbeste kwaliteit. Tevens krijgt u de recepturen mee naar huis. De kookcursussen voor 5 avonden of middagen zijn voor het voorjaar als volgt;
Onderwerp | Groep1 zondag | ||||
Winterse gerechten met vis | 26 jan | ||||
Franse gerechtjes met tamme eend | 23 febr | ||||
Italiaanse keuken | 23 mrt | ||||
Asperges met lamsvlees | 4 mei | ||||
Kreeft, coquille, tonijn | 1 juni |
De prijs van deze cursus is € 325,00 p.p. voor de hele sessie van 5 lessen en is inclusief kooklessen, 5x 5 gangen diner, exclusief dranken . De eerste keer dat u meedoet krijgt u een Ganzengors kookschort en een Ganzengors kookmap. De cursus gaat van start voor een groep van 10 personen. Meld u aan door een mail te sturen naar info@ganzengors.nl
Aanmelden: info@ganzengors.nl
De zondagmiddagen zijn vaak ingericht voor een eenmalige kookcursus, waarvoor u per keer kunt inschrijven. Bij deze kookcursussen krijgt u een 5-gangen diner exclusief dranken. Deze kookcursussen zijn altijd op zondag en beginnen om 14.00 uur.
De data met de onderwerpen voor 2024/2025 zijn;
– 3 november – Snij technieken, uitbenen, fileren . € 69,00 p.p. ( ex drank) VOLGEBOEKT
– 10 november – gerechten met truffel , € 85,00 p.p. ( ex drank) VOLGEBOEKT
– 24 november – Kerstgerechten met wijn advies , € 76,00 p.p. ( ex drank)
– 1 december – kerstgerechten met wijn advies , € 76,00 p.p. ( ex drank)
– 15 december – Kerstgerechten met wijn advies , € 76,00 p.p. ( ex drank)
– 2 februari 2025 – Luxe tappas gerechten, €64,50 p.p. ( ex drank)
– 9 februari 2025 – KLeine gerechtjes met Tamme Eend en Franse Hoender , € 64,50 p.p. ( ex drank)
– 16 februari 2025 – Luxe gerechten met Platvis , € 85,00 p.p. ( ex drank)
– 2 maart 2025 – Marokkaanse keuken, € 64,50 p.p. ( ex drank)
– 16 maart 2025 – Iberico varken, € 64,50 p.p. ( ex drank)
– 30 maart 2025 – Italiaanse keuken , € 64,50 p.p. ( ex drank)
– 6 april 2025 – Snijtechnieken, fileren , uitbenen € 69,00 p.p. ( ex drank)
– 13 april 2025 – Luxe gerechten met Rondvis € 75,00 p.p. ( ex drank)
– 11 mei 2025 – Koken vanaf de Big Green Egg, € 72,50 p.p. ( ex drank)
– 25 mei 2025 – Asperges, met lam en kalfsvlees, € 75,00 p.p. ( ex drank)
– 15 juni 2025 – Kreeft, Coquille en tonijn , € 85,00 p.p. ( ex drank)
Aanmelden kan op; info@ganzengors.nl of telefonisch 0181-612578
Wanneer u met een aparte groep of afdeling van uw bedrijf een kookclinic wilt doen, kan dat met groepen vanaf 10 personen.
Voor informatie kunt u altijd bellen met Yvonne Kleyburg 0181-612578.