Home
Over ons
Onze kaart
Chef’s Special
afhaal maaltijden , menu’s DelVIno
Nieuws
Cursussen
Kookcursussen
Wijncursus SWON 2
Wijncursus SDEN 3, ik weet veel van wijn
DelVino
In de media
Adres en contact
Routebeschrijving
Nieuwsbrief
2011 Restaurant t Ganzengors | Powered by Picard. Bureau voor concept, design & copy
Catering, schalen met heerlijke salade’s en Hors d’oeuvre’s
Er zijn diverse schalen te bestellen met salade’s en hors d’oeuvre’s.
Italiaanse salade, gegarneerd met € 18,95 per persoon
Bombe van het MRIJ-rund gevuld met een salade van broccoli, cranberry’s, pijnboompitjes en spekjes met truffelmayonaise
Carre van eendenborst en eendenrilette
Spiesjes van mini salami, zontomaat en olijven
Ravioli met geitenkaas
Serano ham gevuld met ei-kaas creme
Rouleau van Ganda ham met gevogelte mousse en kropsla
Boerenpate
Waldorfsalade, gegarneerd met; € 18,95 per persoon
Bombe van het MRIJ-rund gevuld met een salade van broccoli, cranberry’s, pijnboompitjes en spekjes met truffelmayonaise
Carre van eendenborst en eendenrilette
Spiesjes van mini salami, zontomaat en olijven
Ravioli met geitenkaas
Serano ham gevuld met ei-kaas creme
Rouleau van Ganda ham met gevogelte mousse en kropsla
Boeren pate
Frisse zalm salade, gegarneerd met; € 18,95 per persoon
Visterrine van zalm en slibtong
Sashimi tonijn met zeewier salade
Gemarineerde gamba’s in limoen olie
Gemarineerde zalm gevuld met makreeltartaar
Rivierkreeftenstaartjes
Sushi met komkommer en guacomole
Tonijn salade, gegarneerd met; € 18,95 per persoon
Visterrine van zalm en slibtong
Sashimi tonijn met zeewier salade
Gemarineerde gamba’s in limoen olie
Gemarineerde zalm gevuld met makreeltartaar
Rivierkreeftenstaartjes
Sushi met komkommer en guacomole
Hors d’ oeuvre van vis € 28,95 per persoon
Gerookte wilde Schotse zalm – Gerookte ijsselmeer paling
Visterrine van zalm en slibtong met zeewier
Hollandse garnalen, rivierkreeftenstaartjes
Gemarineerde Sashimi tonijn
Gemarineerde Gamba’s in limoen olie
Bombe van gemarineerde zalm met tonijnsalade
Sushi van guacomole en komkommer
Hors d’ oeuvre Vlees € 28,95 per persoon
Boerenpate, Carre van eendenborst met eendenrilette
Ravioli met geitenkaas
Rouleau van Ganda ham, gevogelte mousse en kropsla
Bombe van het MRIJ rund met broccoli, cranberry’s en spekjes
Boeren salami gevuld met ei-kaas creme
Pata Negra,
Sushi met komkommer en guacomole
Rilette van gevogelte
Gourmetschotel Vis € 29,95 per persoon
Tonijn steak
Schotse zalm filet
Zeebaars filet
Gamba’s
Coquilles
Dorade filet
Zwaardvis filet
Gourmet schotel vlees € 29,95 per persoon
Ossenhaas medallion
Kalfshaas medallion
Patrijzenborstje
Iberico haas medallion
Eendenborst
Hert filet
Sashimi schotel € 29,95 per persoon
Sashimi tonijn
Schotse zalm
Griet filet
Heilbot filet
Gamba’s
Coquilles
Wakame en soja sesam dressing
Plateau met Gillardeau oesters, open of gesloten € 29,50 per 6 stuks met citroen en rode wijn azijn
Plateau met Platte Zeeuwse oesters, open of gesloten € 27,50 per 6 stuks met citroen en rode wijn azijn
Plateau met kreeft, gefileerd, kreeft van ong. 500 gram € 35,50 per stuk met limoen mayonaise en saus vert
Alle salade’s en Hors d’oeuvre’s zijn inclusief brood, boter en sauzen Bestellen; 0181-612578 of info@ganzengors.nl