Chef-kok Ronald Kleyburg selecteert en koopt dagelijks verse producten. Zo kan hij inspelen op het seizoen en de daarbij behorende specialiteiten.
We serveren elke week een ander menu; Tevens een aanbevolen Theater menu voor als u om 20.00 uur in Theater ‘de Stoep’ moet zijn.
Deze week; Van 20 t/m 24 november is het menu
Kalfsvlees, tonijn, gember, wasabi
-*-
Wildstoof, rode kool, stoofpeertje
-*-
Dessert van Bretonse koek, mascarpone, en pruimen compote
aDe prijs van dit mooie menu is € 38,50 p.p.
ONZE KAART
Voorgerechten;
– Patrijs, veldsla, bloedworst, vlierbes, zuurkool € 21,50
– Dungesneden hertfilet, Cantharellen, Paddestoelen mayonaise, € 24,50
– Terrine van eendenlever, Cepes, ruffel, rode biet, € 24,50
– Coquille, langoustine, koude langoustine bouillon, citroengras € 26,50
– Sashimi tonijn, gepocheerde oester, Yuzu, Dashi, tomaat € 26,50
– Brioche, gerookte paling, ganzenlever, radijs, € 27,50
– Wildbouillon, paddenstoelen, truffel € 12,50
– Kreeftensoep met rivierkreeft en Crème Fraîche € 15,50
Hoofdgerechten:
– Wildzwijnfilet, Calvados, appel, cranberry € 26,50
– Fazant, zuurkool, gerookt spek, Pommes nature, vossenbessen € 27,50
– Wilde Dorade, paksoi, tomatenchutney € 26,50
– Ossenhaas, madeira, truffel, eendenlever € 35,50
– Grote Gamba’s, fijne peultjes, knoflook, kreeftenjus € 36,50
– Kalfszwezerik, kalfshaas, koolraap, spruitjes, truffel € 36,50
– Grietfilet, zilverui, tomaat, kappertjes, Yuzu, Dashi € 38,50
Nagerechten;
– Cheese cake lime € 9,50
– Chocolade-bol, sinaasappel, bosvruchten sorbetijs € 12,50
– Brioche, Tallegio, dadel, appel, walnoot € 10,50
– Assortiment kaas, Vijgen chutney € 14,50
Het is niet uitgesloten dat onze gerechten allergenen bevatten